Consultanță și asistență fiscală

Ce trebuie sa stii

Misiunea noastră este să oferim sprijin constant IMM-urilor, prin asistență, evaluare, sprijin și consultanță financiară care să le permită companiilor să își gestioneze mai bine aspectele financiare. Proiectăm strategii care să ofere soluții care au ca scop minimizarea impactului riscurilor fiscale și optimiziarea financiară a deciziilor luate de clienții noștri prin controlul adecvat asupra impactului fiscal.

Prin intermediul serviciului nostru de consultanță si asistenta fiscala oferim soluții adaptate nevoilor clienților, luând in considerare condițiile de piață și obiectivele stabilite.

Servicii menite să vă ajute

Diferența dintre GIA CONSULTING și alte companii se regăsește în rezultate.

Orientare către client

Suntem alaturi de dumneavoastra atunci când întâmpinați provocări. De multe ori, în activitatea unei companii vă veți lovi de diverse provocari precum: aplicarea noutăţilor legislative pe probleme specifice, minimizarea taxelor şi impozitelor, adaptarea procedurilor contabile la noutăţile legislative, gestionarea situaţiilor de criză şi a termenelor limită, identificarea tehnicilor de maximizare a profitului și altele asemenea. Nu trebuie sa va faceți griji, impreuna vom gasi soluțiile cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

Departamentul de consultanţă fiscală şi expertize vă oferă soluţii privind reglementările fiscale şi contabile aplicabile companiei dumneavoastră şi tranzacţiilor specifice, precum şi asistenţă din partea specialiştilor noștri în materie de impozitări, taxe şi contribuţii, restructurare fiscală.

La solicitarea dumneavoastră sau în funcţie de observaţiile făcute de specialiştii noştri, ne revine sarcina de a vă informa despre cadrul general de funcţionare specific activităţii pe care o desfăşuraţi sau despre aspecte individualizate ale afacerii.

Aveți nevoie de ajutor?
Aici, la GIA CONSULTING vă oferimi sprijinul de care aveți nevoie.